Website nu compleet

Noodgedwongen moest ik mijn website de afgelopen maanden in zijn geheel herstellen. Het voordeel is wel, dat hij nu weer helemaal up to date is, inclusief een aantal prachtige professionele duivenfoto’s, afkomstig van Henk Storm. In alle bescheidenheid mag ik dan ook zeggen, dat het zeker de moeite waard is een kijkje te nemen. Mijn voornemen is om minimaal eens per maand een nieuw blog te schrijven.

Momenteel zitten de kwekers op eieren, op één koppel na. We zijn blij dat bijna alle eieren bevrucht zijn. Eén koppel moet nog geschouwd worden en één duivin heeft maar één ei gelegd. De vliegduiven heb ik begin januari toch maar vast gescheiden. Dat maakte het gemakkelijker om nog een paar kleine aanpassingen te doen in de jonge duivenhokken.

Alle vliegduiven zullen op 5 maart gekoppeld worden, tegelijk met de kwekers, die dan grotendeels omgekoppeld worden.

Ik hoop dat het vliegseizoen 2021 geen al te grote schade zal oplopen door corona, maar ik moet het allemaal nog zien.

Eén antwoord op “Website nu compleet”

  1. Prachtige website vader en zoon Kok!
    Ik zal de blogberichten met veel plezier lezen. Veel succes én een fijne beleving van de duivensport!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *